Om Vått & Torrt

Vått & Torrt är uppdelat i fyra huvudsakliga affärsområden.

Vår styrka inom Vått & Torrt är framför allt flexibilitet, bred kunskap och lång erfarenhet. Detta gör att vi alltid ger våra kunder god och snabb service inom alla våra områden. Vått & Torrt har varit en ledande aktör inom fuktskador och vattenskador i över 25 år. Genom åren har vi kontinuerligt utvecklat verksamheten och breddat vår kunskap gällande fukt, fuktmätning, vattenskador, mögel och mögelsanering, avfuktare, avfuktare i krypgrund och annan avfuktningsteknik, ventilation, ventilerade golv, radon, radonmätning och radonsanering.

Flera av våra medarbetare har arbetat med fukt, fuktmätning och fuktrelaterade problem sedan starten vilket gett oss vår unika kunskap och erfarenhet.

Vått & Torrt har ingen geografisk begränsning men är främst verksamt i Östergötland. Vi arbetar även regelbundet i Sörmland och Småland. Vi har vårt kontor i Linköping men finns dagligen stationerade även i Norrköping, Motala och Mjölby.

Vått & Torrt arbetar med fukt, radon och frågor kring innemiljö, detta mot försäkringsbolag, kommuner och landsting, fastighetsbolag samt privatpersoner. För oss är alla kunder lika viktiga oavsett storlek och vår strävan är och förblir att alltid ge våra kunder en snabb service och en mycket hög kvalité på våra arbeten.

Vi på Vått & Torrt är i dag åtta medarbetare med en gedigen erfarenhet inom alla våra affärsområden; fukt, fuktmätning, avfuktare och fuktsanering, torkteknik, radon, radonmätning och radonsanering samt innemiljö. Inom organisationen har vi gedigen byggnadsteknisk erfarenhet samt god kunskap inom ventilation.